Info

Van de redactie

GroenLinks Arnhem publiceert al jaren een nieuwsbrief voor leden. Daarin nieuws over activiteiten en verhalen over achtergronden. Al langer vonden we het jammer dat verspreiding van dit nieuws beperkt bleef tot leden van GroenLinks Arnhem. Immers, in Arnhem wonen veel meer GroenLinks stemmers dan GroenLinks leden. En sommige nieuwsitems zijn ook interessant voor alle Arnhemmers, of ze nu wel of niet sympathie hebben voor GroenLinks.

Daarom hebben we hard gewerkt aan een nieuwe nieuwssite. Het resultaat staat nu op je scherm. We zijn zelf erg trots op hoe de site er uit ziet en de artikelen die we kunnen aanbieden. Maar veel belangrijker nog is natuurlijk wat jullie er van vinden.

Heb je op- of aanmerkingen mail die dan naar groenlicht@groenlinksarnhem.nl

Help ons om deze site nog beter te maken.

Veel leesplezier ondertussen!

De redactie

GroenLicht

GroenLicht is de nieuws- en achtergronden site van GroenLinks Arnhem, gericht op leden, kiezers en sympathisanten van GroenLinks Arnhem. Regelmatig worden hier interviews, reportages en achtergrondartikelen geplaatst over maatschappelijke en politieke Arnhemse aangelegenheden. Ook zijn hier aankondigingen van GroenLinks activiteiten te vinden. Een site voor elke Arnhemmer!

Wij raden u daarom van harte aan om de laatste versie van een van de onderstaande browsers te downloaden. Dat is niet alleen verstandig omdat u daardoor de Linker kunt lezen, veelal is dit ook beter voor uw computer. De nieuwste versies van deze browsers zijn sneller en veiliger.