Info

Stamcafe GroenLinks Arnhem

Grand Cafe Metropole

GroenLinks Arnhem organiseert regelmatig stamcafés. Dat zijn ongedwongen avonden waar GroenLinksers en sympathisanten elkaar spreken met een biertje in de hand. Je kunt er zomaar de wethouder tegen komen of een raadslid. Maar ook ontmoet je ineens die mensen uit de straat die ook GroenLinks blijken te stemmen of zelfs lid zijn. Gesprekken gaan over van alles, met als gemeenschappelijk noemer: ongedwongen en open.

Het eerstvolgende stamcafé vindt na de vakantieperiode plaats op donderdag 19 september, vanaf 19 uur, in grand café Metropole (steenstraat 68).

Kom langs, iedereen is welkom. Het eerste biertje is voor onze rekening.

GroenLicht

GroenLicht is de nieuws- en achtergronden site van GroenLinks Arnhem, gericht op leden, kiezers en sympathisanten van GroenLinks Arnhem. Regelmatig worden hier interviews, reportages en achtergrondartikelen geplaatst over maatschappelijke en politieke Arnhemse aangelegenheden. Ook zijn hier aankondigingen van GroenLinks activiteiten te vinden. Een site voor elke Arnhemmer!

Wij raden u daarom van harte aan om de laatste versie van een van de onderstaande browsers te downloaden. Dat is niet alleen verstandig omdat u daardoor de Linker kunt lezen, veelal is dit ook beter voor uw computer. De nieuwste versies van deze browsers zijn sneller en veiliger.