Info

Oprichting DWARS Arnhem

Het dwarsverband voor jonge GroenLinksters

Op 30 mei hebben wij, een aantal jonge GroenLinksers, DWARS Arnhem opgericht. We zijn van plan om leuke en ludieke acties en activiteiten te organiseren voor jonge GroenLinksleden die iets willen doen met hun idealen.

Op dit moment zitten we al in comité Korenmarkt, met de bedoeling om de Korenmarkt flink te vergroenen. Ook gaan we een activiteit organiseren voor de intro van de HAN. We zitten echter vol met nog véél meer ideeën en zijn op zoek naar mensen die deze en nieuwe ideeën samen met ons ten uitvoer willen brengen.
Ben jij jonger dan 30 jaar en lijkt het je leuk om andere GroenLinkse jongeren uit Arnhem te ontmoeten en samen leuke activiteiten te ondernemen? Kom dan 11 september naar de eerste DWARS-vergadering of op 9 oktober naar de Algemene Ledenvergadering.
Wil je weten waar en hoe laat? Wil je graag meedenken en meehelpen? Of wil je op de hoogte blijven van DWARS Arnhem en haar activiteiten? Mail dan naar arnhem@dwars.org.

GroenLicht

GroenLicht is de nieuws- en achtergronden site van GroenLinks Arnhem, gericht op leden, kiezers en sympathisanten van GroenLinks Arnhem. Regelmatig worden hier interviews, reportages en achtergrondartikelen geplaatst over maatschappelijke en politieke Arnhemse aangelegenheden. Ook zijn hier aankondigingen van GroenLinks activiteiten te vinden. Een site voor elke Arnhemmer!

Wij raden u daarom van harte aan om de laatste versie van een van de onderstaande browsers te downloaden. Dat is niet alleen verstandig omdat u daardoor de Linker kunt lezen, veelal is dit ook beter voor uw computer. De nieuwste versies van deze browsers zijn sneller en veiliger.