Info

Kandidaatstelling gemeenteraad 2014

De gemeenteraadsverkiezingen komen er aan!
We zijn op zoek naar mensen die zich namens GroenLinks kandidaat willen stellen voor het lidmaatschap van de gemeenteraad.
Het moeten mensen zijn die bereid en in staat zijn om een actieve bijdrage te leveren aan het fractie- en commissiewerk en die het verkiezingsprogramma onderschrijven. Zij moeten lid zijn van GroenLinks of bereid zijn om dit te worden. Ze moeten kennis hebben van de algemene politieke ontwikkelingen en in staat zijn om GroenLinks op een aantal beleidsterreinen te vertegenwoordigen. Er wordt beoogd om een kandidatenlijst op te stellen die een goede afspiegeling is van de Arnhemse bevolking.
De sollicitatietermijn is geopend. Om te solliciteren mail je het ingevulde sollicitatieformulier en je CV naar secretaris@groenlinksarnhem.nl. Solliciteren kan tot 1 augustus. In de loop van augustus hoor je dan of je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Deze gesprekken zullen plaatsvinden op 31 augustus en 14 september.
De profielschets en het sollicitatieformulier vind je hier of zijn op te vragen bij het secretariaat.
Ben of ken je iemand die geschikt is voor het raadslidmaatschap? Schroom dan niet om ons te benaderen.
Verdere informatie kun je krijgen bij Hans Haage, tel. 026-4427955, e-mail: h.haage@hetnet.nl.

GroenLicht

GroenLicht is de nieuws- en achtergronden site van GroenLinks Arnhem, gericht op leden, kiezers en sympathisanten van GroenLinks Arnhem. Regelmatig worden hier interviews, reportages en achtergrondartikelen geplaatst over maatschappelijke en politieke Arnhemse aangelegenheden. Ook zijn hier aankondigingen van GroenLinks activiteiten te vinden. Een site voor elke Arnhemmer!

Wij raden u daarom van harte aan om de laatste versie van een van de onderstaande browsers te downloaden. Dat is niet alleen verstandig omdat u daardoor de Linker kunt lezen, veelal is dit ook beter voor uw computer. De nieuwste versies van deze browsers zijn sneller en veiliger.