Info

GroenLinks Stamcafé van start

Een fotoverslag

 

Politiek is vooral mensenwerk en een politieke partij is net een familie, waarbij de bloedband vervangen is door een ideologische. Onder deze zeer wankele vergelijking kwamen een vaste GL-krachten en nieuwe gezichten donderdag 19 september samen in Grand Café Metropole. Doel was om elkaar eens van een andere, ongedwongen kant te leren kennen. En dat is goed gelukt.....

 

Het volgende stamcafé van GroenLinks Arnhem vindt plaats op donderdag 21 november opnieuw in Garnd Cafe Metropole.

 

 

 

GroenLicht

GroenLicht is de nieuws- en achtergronden site van GroenLinks Arnhem, gericht op leden, kiezers en sympathisanten van GroenLinks Arnhem. Regelmatig worden hier interviews, reportages en achtergrondartikelen geplaatst over maatschappelijke en politieke Arnhemse aangelegenheden. Ook zijn hier aankondigingen van GroenLinks activiteiten te vinden. Een site voor elke Arnhemmer!

Wij raden u daarom van harte aan om de laatste versie van een van de onderstaande browsers te downloaden. Dat is niet alleen verstandig omdat u daardoor de Linker kunt lezen, veelal is dit ook beter voor uw computer. De nieuwste versies van deze browsers zijn sneller en veiliger.