Info

GroenLinks doet groeien

Guerrilla gardening in Arnhem

Volgens wikipedia is Guerrilla gardening een soort tuinieren die erop is gericht om meer groen in stedelijke omgevingen te krijgen. Dit wordt bereikt door met behulp van kortdurende acties bijvoorbeeld tuintjes aan te leggen op plekken met weinig of geen groen”.

Omdat wij van GroenLinks best eens wat meer mogen doen en minder moeten praten, trokken vier GL Arnhem-leden op een vroege zondagochtend naar Arnhem Zuid om een braakliggend stuk bouwgrond om te toveren tot een tijdelijke bloemenhemel. Want alleen groen is niet genoeg, we willen de hele regenboog. Zeker een kilo bloemzaad hebben we verspreid om dit voor elkaar te krijgen.

Inmiddels moeten de zaadjes zijn uitgekomen. Dus kom je binnenkort een keer langs de Elzenlaan, kijk dan eens hoe het gaat met ons tuintje.

Kijk voor andere activiteiten van het campagneteam op de site van GroenLinks Arnhem (http://arnhem.groenlinks.nl).

GroenLicht

GroenLicht is de nieuws- en achtergronden site van GroenLinks Arnhem, gericht op leden, kiezers en sympathisanten van GroenLinks Arnhem. Regelmatig worden hier interviews, reportages en achtergrondartikelen geplaatst over maatschappelijke en politieke Arnhemse aangelegenheden. Ook zijn hier aankondigingen van GroenLinks activiteiten te vinden. Een site voor elke Arnhemmer!

Wij raden u daarom van harte aan om de laatste versie van een van de onderstaande browsers te downloaden. Dat is niet alleen verstandig omdat u daardoor de Linker kunt lezen, veelal is dit ook beter voor uw computer. De nieuwste versies van deze browsers zijn sneller en veiliger.