Info

GroenLinks Arnhem zoekt vrijwilligers

Iets voor jou?

GroenLinks Arnhem is een actieve afdeling van de landelijke politieke partij GroenLinks. De afdeling organiseert politiek inhoudelijke werkgroepen, politieke cafés, debat avonden en alle andere activiteiten die te maken hebben met actieve politiek. Leden van de afdeling zijn actief in commissies, doen mee aan acties in de stad, schrijven artikelen voor deze nieuwssite of bezoeken b.v. wijken en organisaties. De afdeling is ook een plaats om gelijkgestemden tegen te komen in activiteiten als stamcafe’s, een jaarlijkse picknick en wijkbezoeken.Het bestuur van de afdeling werkt aan de organisatie van al deze activiteiten. Daarbij wordt zij geholpen door vrijwilligers die hun kennis, vaardigheden en energie inzetten voor GroenLinks.Om alle activiteiten te kunnen blijven organiseren is voortdurend behoefte aan actieve mensen.

Op dit moment is er meer in het bijzonder vraag naar:

- een bestuurslid campagnes
- een bestuurslid communicatie en pers
- een bestuurssecretaris
- twee redacteuren voor de nieuwssite GroenLicht
- een campagneleider

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie? Heb je vaardigheden en/of kennis die je zou willen inzetten? Of heb je gewoon zin in een actieve rol in een actieve politieke afdeling? Wil je wellicht op een relaxte manier werken aan je CV? Ben je lid van GroenLinks? Of ben je geen lid maar heb je sympathie voor de GroenLinks doelen? Trekt werken met gelijkgestemden in een enthousiaste sfeer je aan? Mail dan naar bestuur@groenlinksarnhem.nl en we sturen je meer informatie over bovenstaande functies en over wat actief worden binnen GroenLinks Arnhem betekent. Aarzel niet want we zijn blij met elke bijdrage!

GroenLicht

GroenLicht is de nieuws- en achtergronden site van GroenLinks Arnhem, gericht op leden, kiezers en sympathisanten van GroenLinks Arnhem. Regelmatig worden hier interviews, reportages en achtergrondartikelen geplaatst over maatschappelijke en politieke Arnhemse aangelegenheden. Ook zijn hier aankondigingen van GroenLinks activiteiten te vinden. Een site voor elke Arnhemmer!

Wij raden u daarom van harte aan om de laatste versie van een van de onderstaande browsers te downloaden. Dat is niet alleen verstandig omdat u daardoor de Linker kunt lezen, veelal is dit ook beter voor uw computer. De nieuwste versies van deze browsers zijn sneller en veiliger.