Info

Van de redactie

 

Van de Redactie

 

Als je dit leest heb je de webpagina met de 2e editie van GroenLicht voor je.

Ook aan deze 2e versie is hard gewerkt. Daarbij zijn we gesteund door de vele positieve reacties die we hebben ontvangen op nummer 1.  Ook kregen we waardevolle suggesties voor verbetering van sommige technische aspecten van de site. Die hebben we samen met Four Digits, het bedrijf dat belangeloos deze site heeft gebouwd, doorgevoerd. Zo is het nu mogelijk om artikelen rechtstreeks te linken aan je eigen facebook pagina, of om een link naar het artikel te twitteren. Ook kun je het vorige nummer terug  halen om nog eens dat ene artikel te lezen.

 

Dit tweede nummer heeft diversiteit als thema. Arnhem als open en diverse stad. Dat merk je aan het beleid dat GroenLinks wethouder Henk Kok voert in de Arnhemse krachtwijken. Maar dat zit hem ook in hoe in elke wijk de inwoners zelf zich inzetten voor hun eigen wijk.  Genoeg inspirerende zaken om dit nummer van GroenLicht weer sprankelend en lezenswaardig te maken.

 

Vinden wij. Maar zoals steeds blijven we benieuwd naar jullie commentaar. Dat kun je sturen naar groenlicht@groenlinksarnhem.nl.

 

Veel leesplezier!

 

De redactie

 

GroenLicht

GroenLicht is de nieuws- en achtergronden site van GroenLinks Arnhem, gericht op leden, kiezers en sympathisanten van GroenLinks Arnhem. Regelmatig worden hier interviews, reportages en achtergrondartikelen geplaatst over maatschappelijke en politieke Arnhemse aangelegenheden. Ook zijn hier aankondigingen van GroenLinks activiteiten te vinden. Een site voor elke Arnhemmer!

Wij raden u daarom van harte aan om de laatste versie van een van de onderstaande browsers te downloaden. Dat is niet alleen verstandig omdat u daardoor de Linker kunt lezen, veelal is dit ook beter voor uw computer. De nieuwste versies van deze browsers zijn sneller en veiliger.